Γραβιέρα Αρκαδία με σκόρδο και βασιλικό Αρκαδία


  • πλούσια γεύση
  • αιγοπρόβειο γάλα
  • γραβιέρα με τρούφα
  • βραβείο γεύσης

Η γραβιέρα με σκόρδο και βασιλικό είναι ένα είδος γραβιέρας, ένα σκληρό τυρί από την Ελλάδα, το οποίο έχει αρωματιστεί με σκόρδο και βασιλικό. Έχει μια χαρακτηριστική κίτρινη χρώμα και σκληρή υφή. Συνήθως, η γραβιέρα αυτή έχει μια έντονη γεύση λόγω του σκόρδου και του βασιλικού, και μπορεί να καταναλωθεί μόνη της ως ορεκτικό ή να χρησιμοποιηθεί σε διάφορα πιάτα.

Πώς να την απολαύσετε:
Ως ορεκτικό, σε συνδυασμό με ψωμί ή κριτσίνια.
Σε σαλάτες, για να προσθέσετε γεύση και άρωμα.
Σε ζυμαρικά, για να δώσετε μια ιδιαίτερη πινελιά.
Σε πίτες, για να ενισχύσετε τη γεύση και την υφή.
Σε σάντουιτς, για ένα γρήγορο και νόστιμο γεύμα

 

Παραγωγός: Μπαζιωτάκης “Αρκαδία”

Τόπος: Τρίπολη